Внаслідок нещасного випадку наш колега-керівник Управління Держгеокадастру у Куйбишевському районі Гуральський Микола Леонідович тривалий час провів на лікарняному ліжку у реанімації Запорізької обласної лікарні.

Лікарі зробили все можливе для порятунку його життя. Сьогодні стан  здоров’я Миколи Леонідовича поступово покращується, однак попереду – тривалий реабілітаційний період.

За час перебування Миколи Леонідовича у лікарні, його рідні витратили на лікування всі власні заощадження. Сьогодні родина Гуральських звертається до всіх небайдужих з проханням надання посильної матеріальної допомоги на подальше лікування Миколи Леонідовича.

В зв’язку з цим, Головне управління Держгеокадастру у Запорізькій області звертається з аналогічним проханням по допомогу до всіх небайдужих працівників землевпорядної служби області, сертифікованих організацій-виконавців землевпорядних робіт, громадських організацій, пересічних громадян.

Свій посильний внесок можна надати, перерахувавши гроші на рахунок 5168742308600141 у Приватбанк на ім’я Гуральської В.Г.

Пам”ятайте, кожна Ваша гривня допоможе родині!