29 березня  об 11-00 в актовій залі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області (м. Запоріжжя, вул. Українська, 50, третій поверх) відбудеться засідання колегії Головного управління.

Порядок денний колегії:

  1. Про підсумки роботи Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області за 2017 рік.

 

  1. Про стан підготовки та проведення земельних торгів Головним управлінням Держгеокадастру у Запорізькій області за 2017 рік і про заплановані обсяги продажу на 2018 рік.

 

  1. Про виконання плану перевірок на ІІ півріччя 2017 року щодо питань дотримання земельного законодавства, використання та охорони земель усіх категорій і форм власності, родючості ґрунтів і про план перевірок на на І півріччя 2018 року.

 

  1. Про стан підготовки та виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 № 60-р щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад.

 

  1. Про стан виправлення помилок в Державному земельному кадастрі та перенесення відомостей до Державного кадастру.

 

  1. Про стан виконання робіт з обстеження наявності та фізичного стану пунктів (3 класу) Державної геодезичної  мережі України.

 

  1. Про координацію роботи державних підприємств, що належать до сфери управління Держгеокадастру та стан оформлення прав на об’єкти нерухомого майна.

 

  1. Про стан забезпечення земельними ділянками учасників АТО.