19 квітня у приміщенні Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області відбулась робоча нарада за участю сертифікованих інженерів-землевпорядників, інженерів-геодезистів, керівників підприємств і організацій землевпорядного і геодезичного профілю, що виконують роботи на території Запорізької області. В ході заходу були розглянуті питання дотримання вимог чинного законодавства при виконанні геодезичних і землевпорядних робіт, реєстрації об’єктів Державного земельного кадастру, налагодження співпраці і зворотного зв’язку з суб’єктами підприємницької діяльності у галузі топографо-геодезичної і картографічної діяльності.

На початку наради начальник управління Державного земельного кадастру Олександр Назіров повідомив аудиторії про основні висновки та рішення колегії Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області, яка відбулася 29 березня під головуванням в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області Тетяни Тітової та за участі директора Департаменту Державного земельного кадастру Держгеокадастру України Ігоря Славіна.

Начальник Відділу державної реєстрації об’єктів державного земельного кадастру Олег Реученко доповів про основні технічні питання, які виникають при реєстрації об’єктів державного земельного кадастру.

Головний спеціаліст відділу державного геодезичного нагляду Олег Аксьонов довів до відома суб’єктів підприємницької діяльності у галузі топографо-геодезичної і картографічної діяльності інформацію про основні вимоги чинного законодавства при виконанні топографо-геодезичних і картографічних робіт.

Засідання пройшло у продуктивній і доброзичливій атмосфері, в процесі якого працівниками Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області було надано вичерпні відповіді на широкий спектр питань галузі.