Головне управління Держгеокадастру у Запорізькій області запрошує громадян, фермерів та сільськогосподарські підприємства взяти участь у земельних торгах у формі аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності на території Запорізької області. Аукціон  відбудеться 05.03.2020 об 11:00 за адресою: м.Запоріжжя, вул.Українська,50 приміщення ДП «Запорізький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» актова зала, 3 поверх.

До продажу прав оренди пропонуються 9 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 144,789 га на території Новомиколаївського району Софіївської сільської ради. Мова йде про інвестиційно привабливі ділянки площею  від 1,3 до 34,4 га.

Стартова відсоткова ставка встановлена на рівні 8% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Нагадуємо, що для участі у земельних торгах необхідно не пізніше як за три робочі дні до дня проведення аукціону подати виконавцю торгів заяву про участь у земельних торгах та сплатити реєстраційний та гарантійний внески.

Переможець торгів упродовж 3 банківських днів з дня укладення договору повинен сплатити річну орендну плату, витрати на підготовку лота, організацію та проведення торгів, винагороду виконавцю торгів.

З детальною інформацією про земельні ділянки, права оренди на які виставлені на продаж, можна ознайомитися у розділі «Земельні аукціони» (http://torgy.land.gov.ua/auction/lots/23786) на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.