В рамках реалізації ініціативи заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького та з метою створення необхідних умов для інформування громадян стосовно реформ земельних відносин, гарантування їм прямого діалогу та оперативного вирішення злободенних питань, від 27 лютого 2020 року в Запорізькій області на постійній основі розпочато проведення комплексних виїзних прийомів громадян за участі керівника Головного управління Держгеокадастру області.

Сьогодні відбувся перший такий прийом у Біленківській ОТГ Запорізького району. Його провів в.о.начальника Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області Петро Присяжнюк.

Питання, що порушувались під час прийому громадянами, були досить різними, зокрема, багато з них стосувалось державної реєстрації земельних ділянок.

Всі громадяни, які звернулись на прийом, отримали необхідні роз’яснення і допомогу у вирішенні виниклих проблемних та незрозумілих питань. Ті, з цих питань, що потребують додаткового вивчення і консультацій, найближчим часом будуть розглянуті  відповідними фахівцями Головного управління Держгеокадастру.

Також, з метою покращення якісного рівня надання населенню адміністративних  послуг на території ОТГ, заступник голови Біленківської ОТГ обговорив з керівником землевпорядної служби області питання налагодження співпраці з обласним Держгеокадастром.

Довідково:

З графіком запланованих на 2020 рік виїзних прийомів прийомів до сільських (селищних) рад та об’єднаних територіальних громад можна ознайомитися у розділі “Громадська приймальня” офіційного веб-сайту Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області https://zaporizka.land.gov.ua/info/hrafik-osobystoho-pryiomu-hromadian/.