В рамках реалізації ініціативи заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького та з метою створення необхідних умов для інформування громадян стосовно реформ земельних відносин, гарантування їм прямого діалогу та оперативного вирішення злободенних питань, від 27 лютого цього року в Запорізькій області на постійній основі проводяться комплексні виїзні прийоми громадян за участі керівника Головного управління Держгеокадастру області Петра Присяжнюка.

Сьогодні, 12 березня черговий виїзний прийом було проведено у Семенівській об’єднаній територіальній громаді Мелітопольського району.

Під час прийому громадянами порушувалися питання стосовно відведення земельних ділянок у власність для учасників АТО. На кожне з поставлених запитань були надані вичерпні відповіді та роз’яснення згідно вимог чинного законодавства.

Довідково:

З графіком запланованих на 2020 рік виїзних прийомів прийомів до сільських (селищних) рад та об’єднаних територіальних громад можна ознайомитися у розділі “Громадська приймальня” офіційного веб-сайту Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області https://zaporizka.land.gov.ua/info/hrafik-osobystoho-pryiomu-hromadian/.