30 вересня  начальник Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області Олексій Шемякін провів нараду з  трудовим колективом  управління, під час якої запропонував співробітникам Запорізького обласного Держгеокадастру вирішити питання щеплення від COVID-19.

Виступаючи перед підлеглими, Олексій Володимирович, зокрема, зазначив: «Всі ви чули і знаєте про різке зростання захворюваності на COVID-19 у зв’язку із суттєвим підвищенням рівня епідеміологічної небезпеки поширення COVID-19.

Шановні, ситуація дуже серйозна. Всі ми хочемо захистити себе і своїх близьких від страшної хвороби, наслідки якої можуть бути  непередбачуваними. Тому, закликаю всіх, хто налаштований скептично, переглянути своє відношення стосовно щеплення від COVID-19. З цією метою вжито заходів щодо організованого вакцинування робочою бригадою медиків, зроблено відповідні графіки бажаючих пройти вакцинацію.

В подальшому, ті, хто виявив бажання пройти щеплення,  зможуть це зробити у визначені дні. З питань проходження вакцинації, прошу звертатися до управління персоналом Головного управління.

Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх близьких!»